Politica de confidentialitate

 

Idea Editura se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor tuturor vizitatorilor site-ului , aceasta declaratie de confidentialitate fiind parte integranta a angajamentului de confidentialitate.

 

Vizitatorii pot vizita site-ul fara a dezvalui informatii personale. In cazul in care doriti achizitionarea produselor comercializate de magazinul nostru, sunt necesare acele date personale si de contact care ne vor permite facturarea si livrarea produselor comandate.

 

Va rugam sa cititi politica de confidentialitate integral, pentru a intelege cum utilizam si protejam informatiile pe care ni le oferiti. 

 

Prin inregistrare si/ sau solicitarea de informatii de pe acest site, sunteti de acord cu strangerea, utilizarea si transferul informatiilor dumneavoastra conform termenilor prezentei politici.

 

 

INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM DE LA DUMNEAVOASTRA

 

Pentru inregistrarea Dumneavoastra ca utilizator sau pentru a plasa comenzi din magazin, vi se solicita urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, telefon de contact, adresa de e-mail. In cazul clientilor care sunt persoane juridice, vom avea nevoie si de CUI, Nr. reg. comertului si, eventual, date bancare.

 

 

UTILIZAREA INFORMATIILOR DUMNEAVOASTRA

 

Vom utiliza si analiza informatiile pe care le colectam pentru a putea onora comenzile primite de la Dumneavoastra dar si pentru a administra, sprijini, imbunatati si dezvolta afacerea in limitele legislatiei in vigoare si fara a dezvalui datele Dumneavoastra personale tertilor. In special, putem utiliza informatiile dumneavoastra pentru a va contacta prin email pentru a afla parerea dumneavoastra despre produsele si serviciile noastre. Putem, de asemenea, utiliza adresa Dumneavoastra de e-mail pentru a va informa despre noi produse, campanii promotionale, modificari de pret, noi articole, concursuri sau alte informatii comerciale. In toate mesajele electronice primite in scopuri publicitare veti avea optiunea de dezabonare.

 

 

DEZVALUIREA/ STOCAREA INFORMATIILOR DUMNEAVOASTRA

 

Toate informatiile personale pe care le primim vor fi pastrate pe servere sigure din Romania.

 

Nu transferam informatiile personale ale utilizatorilor site-ului catre parti terte.

 

Dumneavoastra sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei contului Dumneavoastra.

 

Va rugam sa tineti cont de faptul ca transmiterea informatiilor prin Internet nu este complet sigura. Desi vom face tot posibilul pentru protejarea datelor Dumneavoastra personale, nu putem garanta 100% securitatea datelor transmise. Odata ce am primit informatiile Dumneavoastra, vom utiliza functii de securitate stricte pentru a preveni accesul neautorizat.

 

MODIFICARI ADUSE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE 

 

Orice modificare adusa politicii de confidentialitate va aparea pe aceasta pagina. In cazul in care doriti o notificare prealabila, va rugam sa ne scrieti in acest scop folosind formularul de contact de pe site.